Dineren Matthäus Passion Leiden

De Matthäus Passion combineren met dineren bij Beniràs in Leiden

Jaarlijks worden rond Pasen meerdere uitvoeringen van Bachs oratorium gehouden in de Leidse Pieterskerk. Vanuit het hele land komen liefhebbers naar Leiden om in het prachtige decor van de gotische kerk te genieten van dit hoogtepunt uit de muziekgeschiedenis. Maar ook in de Hooglandse Kerk,  met zijn imposante akoestiek en midden in de historische binnenstad van Leiden, kunt u Bachs wereldberoemde Matthäus Passion ervaren. Beide trekken volle zalen en oogstten lof bij pers en publiek.

Ook dit jaar kunt u de prachtige uitvoeringen weer combineren met heerlijk en ontspannen dineren bij Beniràs. Voor de bezoekers van beide concerten (2 maart in de Hooglandse Kerk en 28 en 29 maart in de Pieterskerk) zorgen we dat u kunt voor- of nagenieten van onze heerlijke shared dining gerechten of van ons veelgeprezen Chefsmenu. Komt u voorafgaand aan de uitvoering, dan zorgen wij dat u ruim op tijd ter plaatse bent. Wilt u nagenieten, dan houden we een mooie plek voor u vrij.

Dus, wilt u de uitvoering combineren met lekker uit eten? Alleen, met uw partner of met een groep? Kom dan dineren bij Beniràs in Leiden en laat u verzorgen door onze enthousiaste en kundige bediening. Zodat u extra ontspannen kan genieten van de Matthäus Passion in Leiden. Beniràs ligt op nog geen twee minuten lopen van de Pieterskerk en binnen 10 minuutjes van de Hooglandse Kerk.

Dineren en de Matthäus Passion, de ideale combinatie

Lekker gezellig en sfeervol dineren in de aanloop naar de Matthäus Passion in Leiden?

Kom dan naar Beniràs Bar & Kitchen voor heerlijk ontspannen genieten van onze shared dining gerechten, de unieke Beniràs bieren, onze lekkere wijnen en sprankelende cocktails.

Ook tijdens de Matthäus Passion kom je dineren bij Beniràs in Leiden!

 

dineren scratchdagen Leiden

Beniràs

Papengracht 6a
2311 TW Leiden

Telefoon: 071-2077827
Mail: contact@beniras.nl

Openingstijden

Alle dagen open vanaf 17.00 uur

Locatie

Pand Beniras