Uitgaan combineren met dineren bij Beniràs

Leiden is een heerlijke stad om te winkelen en om uit te gaan. De vele musea, de pittoreske binnenstad met leuke boutiekjes, twee klassieke bioscopen en een sfeervol filmhuis, het LIFF-festival en natuurlijk cabaret, theater, muziek en dans in de schitterende Leidsche Schouwburg, in de Stadsgehoorzaal of in de poptempel De Nobel. En het mooie is… alles is binnen loopafstand van ons gezellige restaurant Beniràs Bar & Kitchen!

 

Beniràs is in Leiden dé locatie voor shared dining. En eigenlijk maakt de reden of gelegenheid dat u in Leiden bent, helemaal niet uit. Waar u ook vandaan komt, of naar toe gaat, u kunt het combineren met lekker eten, warmte en gezelligheid. Het  zijn bij Beniràs de vaste ingrediënten. Als u laat weten hoe laat u waar moet zijn, dan zorgen wij ervoor dat u van te voren (of achteraf!) tijdens ontspannen dineren kan voor- of nagenieten van de voorstelling waar u naar toe gaat!

Hieronder hebben we een aantal tips voor u op een rijtje gezet.

Theater.nl toont het volledige aanbod van de Nederlandse theaters en maakt het reserveren en kopen van een kaartje zeer makkelijk. Theater.nl biedt daarnaast opties voor een verdere invulling rondom het theaterbezoek zoals een etentje voor- of achteraf. En natuurlijk komt u dan ook weer bij Beniràs terecht!

Kerstdiner in Leiden

Beniràs

Papengracht 6a
2311 TW Leiden

Telefoon: 071-2077827
Mail: contact@beniras.nl

Openingstijden

Alle dagen open vanaf 17.00 uur

Locatie

Pand Beniras