Groepen, borrels en vergaderingen

Groepen, private dining, borrels en vergaderingen

Bij Beniràs Bar & Kitchen kunt u terecht voor elke gelegenheid. Bent u jarig? Uw afstudeerborrel, promotie of verjaardag? Een jubileum, bedrijfsuitje, teambuilding of ‘gewoon’ met vrienden een feest vieren. Het kan bij Beniràs. Juist bij Beniràs.

Wij hebben de beschikking over een zeer gezellige, rustige ruimte die zich uitstekend leent voor dat feest, die borrel, private dining of de belangrijke vergadering. Elke groep is welkom. De jaarclub, het dispuut, de cordiaal. Het managementteam, de directie of het bestuur. Een borrel met de groep en aansluitend private dining? Onze chefs en gastvrouwen & -heren organiseren het graag en met veel plezier voor u.

Ook kunt u bij ons vanaf vier uur vergaderen. In een sfeervolle omgeving en in alle rust .Wij zorgen voor de nodige versnaperingen. En wilt u aansluitend met de collega’s een hapje eten, dan dekken we graag de tafels voor u op.

Dus, wilt u borrelen, een feest vieren of vergaderen? Dan is Beniràs bij uitstek de plek! Midden in het historische centrum van Leiden kunt u elke bijzondere gelegenheid vieren. Kom naar Beniràs Bar & Kitchen voor heerlijk ontspannen genieten van onze shared dining gerechten, de unieke Beniràs bieren, onze lekkere wijnen en sprankelende cocktails.

Voor meer informatie en afstemming kunt u contact opnemen via contact@beniras.nl. Als u uw telefoonnummer achterlaat nemen we binnen 4 uur contact met u op.

Kerstdiner in Leiden
Lise Maisonneuve
Lise Maisonneuve
09/09/2023
Un restaurant où la cuisine est raffinée et délicieuse! Il a été possible d’avoir des options sans gluten. Un régal !! Les serveurs étaient au top également et l’accueil chaleureux !
Moss @ MOSS.
Moss @ MOSS.
09/09/2023
Sarah Neal
Sarah Neal
07/09/2023
Afgelopen maandag hier met een groep van 9 personen gegeten. We werden verrast met met een 2 gangen chef menu, hadden we maar 3 gangen genomen. Super lekker! De variatie voor vegetariërs is heel goed ik zal dit zeker doorgeven aan mijn vegetarische collega's Kaasplankjes waren ook heerlijk. Mees is een topper, veel kennis en super vrolijk. Bedankt voor de goede zorg!
Saskia
Saskia
30/08/2023
Heerlijk gegeten en zeer vriendelijke en attente bediening
Bert De Wispelaere
Bert De Wispelaere
28/08/2023
Loved our boat ride followed by a 2 course dinner. Great communication with the owner and love the fact that we adjusted our schedule due to weather concerns. Dinner was modern and really tasty. Would recommend! Keep up the great work!
Mijke Hensing
Mijke Hensing
28/08/2023
Als personeelsuitje zijn we via Beniras eerst gaan varen met een boot van de Leidse Rederij, omdat het weer onzeker was, werd er nauw contact met ons gehouden om te kijken of het door kon gaan, heel prettig! Gelukkig scheen het zonnetje en zaten we met een heerlijk glaasje wijn op de boot. We werden ook weer opgehaald door een medewerker van Beniras en begeleidt naar het restaurant. De Shared dining was heerlijk en we zaten gezellig apart in een ruimte beneden. Kortom een aanrader!
saskia van houten
saskia van houten
27/08/2023
Heerlijk en verassend gerechtjes, zeer smaakvol. Mooi opgediend om samen van te proeven. Bediening betrokken en kundig, dat zie je niet vaak meer in restaurants. Leuke sfeer en door de verschillende ruimtes klein opgezet. Complimenten en een aanrader. Wij zijn er nu 2x geweest maar komen zeker nog een keer. Beiden keren zelfde positieve ervaring. Aanwinst in Leiden.
Adne Fase
Adne Fase
27/08/2023
Leuk restaurant met mooie gerechten die prima zijn klaargemaakt. Vriendelijke bediening die weet wat ze serveert…aanrader!
Marjan Wesseling
Marjan Wesseling
21/08/2023
Heerlijk eten. Leuke mooie gerechten. Voor eerlijke prijs. En erg prettige bediening
Mrs Krass
Mrs Krass
19/08/2023
Wij hadden het 2 gangen chef menu. Kregen in totaal 4 gerechten. De volgende keer zou ik 2 gerechten meer bestellen, maar wat we kregen was zalig! Vooral de makreel was uitstekend! Aardige en kundige bediening. Zeker voor herhaling vatbaar!

Zien we u snel bij Beniràs?

Beniràs

Papengracht 6a
2311 TW Leiden

Telefoon: 071-2077827
Mail: contact@beniras.nl

Openingstijden

Alle dagen open vanaf 17.00 uur

Locatie

Pand Beniras