Groepen, borrels en vergaderingen

Groepen, private dining, borrels en vergaderingen

Bij Beniràs Bar & Kitchen kunt u terecht voor elke gelegenheid. Bent u jarig? Uw afstudeerborrel, promotie of verjaardag? Een jubileum, bedrijfsuitje, teambuilding of ‘gewoon’ met vrienden een feest vieren. Het kan bij Beniràs. Juist bij Beniràs.

Wij hebben de beschikking over een zeer gezellige, rustige ruimte die zich uitstekend leent voor dat feest, die borrel, private dining of de belangrijke vergadering. Elke groep is welkom. De jaarclub, het dispuut, de cordiaal. Het managementteam, de directie of het bestuur. Een borrel met de groep en aansluitend private dining? Onze chefs en gastvrouwen & -heren organiseren het graag en met veel plezier voor u.

Ook kunt u bij ons vanaf vier uur vergaderen. In een sfeervolle omgeving en in alle rust .Wij zorgen voor de nodige versnaperingen. En wilt u aansluitend met de collega’s een hapje eten, dan dekken we graag de tafels voor u op.

Dus, wilt u borrelen, een feest vieren of vergaderen? Dan is Beniràs bij uitstek de plek! Midden in het historische centrum van Leiden kunt u elke bijzondere gelegenheid vieren. Kom naar Beniràs Bar & Kitchen voor heerlijk ontspannen genieten van onze shared dining gerechten, de unieke Beniràs bieren, onze lekkere wijnen en sprankelende cocktails.

Voor meer informatie en afstemming kunt u contact opnemen via contact@beniras.nl. Als u uw telefoonnummer achterlaat nemen we binnen 4 uur contact met u op.

Kerstdiner in Leiden

Zien we u snel bij Beniràs?

Beniràs

Papengracht 6a
2311 TW Leiden

Telefoon: 071-2077827
Mail: contact@beniras.nl

Openingstijden

Alle dagen open vanaf 16.00 uur

Locatie

Pand Beniras