Dineren Scratch muziekdagen Leiden

Dineren tijdens scratch muziekdagen bij Beniràs in Leiden

Tijdens de scratch muziekdagen Leiden wordt er hard gewerkt. De deelnemers oefenen eerst, dan repeteren ze en daarna doen ze de uitvoering. Weinig tijd om rustig te eten? Nee, want tijdens de scratch muziekdagen kunt u heerlijk ontspannen dineren bij Beniràs in Leiden en genieten van een drankje. Want wij bij Beniràs zorgen ervoor dat u weer met uw groep op tijd bent voor uw bijdrage aan de scratch muziekdagen in Leiden. En dat om de hoek, op nog geen twee minuten lopen van de Pieterskerk!

De scratch muziekdagen in Leiden zijn een feest. Niet alleen voor de deelnemers, maar ook voor de gasten van de scratch muziekdagen. U wordt verrast door de kwaliteit van de zangers en musici, net als bij Beniràs, waar onze chef diezelfde kwaliteit levert en heerlijke gerechten voor u klaar maakt. Dus, wilt u in aanloop naar de uitvoering eerst lekker uit eten? Alleen, met uw partner,  met een groep? Of, bent u zelf deelnemer aan de scratch dagen en wilt u (toch) ontspannen een hapje eten, tussen de repetities door?

Kom dan dineren bij Beniràs in Leiden en laat u verzorgen door onze gastvrouw. Zodat u extra ontspannen kan genieten van de scratch muziekdagen in Leiden. Kom naar Beniràs, in de sfeervolle binnenstad, op nog geen twee minuten lopen van de Pieterskerk.

Dineren en de scratch muziekdagen, de ideale combinatie

Lekker gezellig en sfeervol dineren in de aanloop naar de scratch muziekdagen in Leiden?

Kom dan naar Beniràs Bar & Kitchen voor heerlijk ontspannen genieten van onze shared dining gerechten, de unieke Beniràs bieren, onze lekkere wijnen en sprankelende cocktails.

Ook tijdens de scratch muziekdagen kom je dineren bij Beniràs in Leiden!

 

dineren scratchdagen Leiden

Beniràs

Papengracht 6a
2311 TW Leiden

Telefoon: 071-2077827
Mail: contact@beniras.nl

Openingstijden

Alle dagen open vanaf 17.00 uur

Locatie

Pand Beniras