Dineren in Leiden, Kerst 2023

Warmte en gezelligheid. Dat is Kerst. Maar ook lekker eten en drinken. En daarom komt u tijdens kerst in 2023 graag dineren bij Beniràs in Leiden. Want dat bieden wij. Lekker eten, warmte en gezelligheid. Op kerstavond, op eerste of tweede Kerstdag 2023, legt ons gastvrije team u tijdens kerst in de watten. Beniràs verzorgt voor u, uw partner of groep het kerstdiner tot in de puntjes. U hoeft nergens aan te denken, behalve om op tijd te reserveren voor het kerstdiner bij Beniràs Leiden.

Kerstdiner bij Beniràs in Leiden

Wij verzorgen een heerlijk kerstdiner, gebaseerd op ons concept van shared dining. En dat allemaal in de entourage van het oude centrum van Leiden die u direct in kerstsfeer brengt.

Het kerstdiner bestaat uit een twee- of driegangen kerstmenu dat de chef met liefde voor u serveert. Onze gastheren en gastvrouwen zorgen verder dat het aan u tijdens het kerstdiner bij Beniràs in Leiden aan niets ontbreekt. De gerechten smaken naar meer, de wijnen zijn heerlijk, onze Beniràs biertjes zijn speciaal voor u gebrouwen en de cocktails worden met de hand geshaked. Kerst 2023 in Leiden? Dan kom je eten bij Beniràs Bar & Kitchen.

Dus, kerstdiner in Leiden?

Lekker gezellig en sfeervol kerstdineren tijdens kerstavond, eerste kerstdag of tweede kerstdag in Leiden? Kom dan naar Beniràs Bar & Kitchen voor heerlijk ontspannen genieten van onze shared dining gerechten, de unieke Beniràs bieren, onze lekkere wijnen en sprankelende cocktails. U ziet het allemaal terug op ons heerlijke kerstmenu van 2023!

Kerstdiner in Leiden

Zien we u snel bij Beniràs?

Beniràs

Papengracht 6a
2311 TW Leiden

Telefoon: 071-2077827
Mail: contact@beniras.nl

Openingstijden

Alle dagen open vanaf 17.00 uur

Locatie

Pand Beniras