Varen en dineren in Leiden

Borrelen, varen en heerlijk dineren

Het kan bij Beniràs! Wij verzorgen voor u deze fantastische ervaring. U vertrekt vanuit ons fraai gelegen restaurant, in het mooie historische centrum van Leiden. Daar beginnen we met een drankje. Bubbels, een zomerse rosé, ons Beniràs bier of een verfrissende cocktail. Natuurlijk combineren we dat met een van onze snacks of bites. Daarna gaan we varen!

U stapt aan boord voor een rondvaart door de fraaie grachten en wateren in en om Leiden. De boot ligt praktisch voor de deur van ons restaurant aan een van de mooiste grachten van Nederland, het Rapenburg. Vanaf het water zult u verrast zijn door de vele bezienswaardigheden die onze stad te bieden heeft. Na een uur (of langer) varen met de boot wordt u op het Rapenburg afgezet.

Daarna schuift u aan in ons gezellige en sfeervolle restaurant en geniet u verder van onze heerlijke shared dining gerechten, de unieke Beniràs bieren, onze lekkere wijnen en sprankelende cocktails

Arrangement vanaf €50,- per persoon (exclusief drank bij diner)

  • Ontvangst bij Beniràs met een drankje en een bite
  • Boottocht van 60 minuten
  • Chefs-menu, 2 gangen shared-dining
  • Koffie / thee

Voor meer informatie en afstemming kunt u contact opnemen via contact@beniras.nl. Als u uw telefoonnummer achterlaat nemen we binnen 24 uur contact met u op.

Kerstdiner in Leiden

Zien we je snel bij Beniràs?

Beniràs

Papengracht 6a
2311 TW Leiden

Telefoon: 071-2077827
Mail: contact@beniras.nl

Openingstijden

Alle dagen open vanaf 16.00 uur

Locatie

Pand Beniras